• Jeszcze prościej, jeszcze taniej - bonabanco Smart!

Ciągle badamy oczekiwania i potrzeby naszych klientów, aby zaproponować ofertę odpowiadającą każdemu z nich. Od września przewoźnicy mogą rozwijać swoją firmę korzystając z finansowania w prostszej formie - za dostęp do pieniędzy oraz pozostałych korzyści wynikających ze współpracy w klastrze płacą tylko jedną miesięczną opłatę. Już od 1,98% za 60 dni.

bonabanco Smart

Wiemy, że wiele firm z branży TSL oczekuje od usług finansowych prostoty, chcą z góry wiedzieć ile będzie kosztować ich pożyczka, z której będą korzystać. Nie mniej ważne jest dla nich poczucie, że w przypadku opóźnień w płatnościach od kontrahentów koszt, który poniosą będzie uczciwy. Nowa oferta jest odpowiedzią na tak sprecyzowane oczekiwania – korzystając bonabanco Smart klienci z góry wiedzą ile zapłacą za comiesięczny dostęp do pieniędzy w wysokości, która pozwoli im prowadzić i rozwijać działalność transportową. Mogą też wybrać, jak długo chcą korzystać z finansowania. W przypadku wyboru oferty na 24 miesiące jest to opłata w wysokości 1,98% od kwoty pożyczki za 60 dni.

Jedna opłata – wiele korzyści

Stały dostęp do pożyczki to tylko jedna z korzyści. Przystępując do klastra #bonabancoteam przewoźnicy mają dostęp do rzetelnych i wypłacalnych spedycji również należących do klastra, a to onacza płatność za zlecenia już następnego dnia. Ponadto otrzymują narzędzia, które ułatwiają im codzienną pracę i ograniczają ryzyko niewypłacalności kontrahentów. Mają dostęp online do informacji o wypłacalności spedycji działających w Polsce, a także mogą otrzymać kartę paliwową bez depozytu z najdłuższym na rynku terminem płatności za paliwo.

Bez zbędnych formalności

Staramy się, aby każdy przewoźnik mógł w łatwy i szybki sposób przystąpić do klastra #bonabancoteam – wiemy, jak ważny jest czas w transporcie. Skontaktuj się z nami i sprawdź sam, dlaczego warto z nami współpracować.

Chętnie opowiemy Ci o szczegółach nowej oferty