• Partnerstwo dla Jakości liczy już 150 rzetelnych spedycji

Misją klastra bonabanco i programu Partnerstwo dla Jakości jest budowanie długofalowych relacji pomiędzy sprawdzonymi przewoźnikami i rzetelnymi spedycjami. Brak zaufania jest jednym z największych problemów branży TSL, dlatego tylko zweryfikowane firmy mają dostęp do klastra i korzyści jakie niesie ze sobą członkostwo.

150 spedycji w programie - to dopiero początek

Coraz szerszy zakres współpracy ze spedycjami, pozwala nam na dopasowanie się do jeszcze większego grona firm i ich potrzeb w zakresie łączenia z odpowiednimi przewoźnikami. Baza przewoźników z klastra bonabanco to ponad 5 000 pojazdów o różnym rozmiarze i zabudowie, co ułatwia spedytorom znalezienie odpowiednich zleceniobiorców.

Jakie spedycje dołączają do programu Partnerstwo dla Jakości?

Jesteśmy otwarci na współpracę niezależnie od rozmiaru firmy. Każda spedycja przechodzi u nas szczegółową weryfikację, aby mieć pewność, że współpraca jest bezpieczna. Margo Worldwide, Abakus Logistics, Noku Express Polska – to jedne z najbardziej rozpoznawalnych firm z programu, jednak cała lista liczy ponad 150 firm i znajdziesz ją tutaj.

Na jakie korzyści mogą liczyć spedycje jak i przewoźnicy z klastra?

Partnerstwo dla Jakości to program skierowany do spedycji, które wspieramy przy łączeniu ich z przewoźnikami, a także mogą otrzymać wynagrodzenie w postaci premii za wybieranie firm transportowych z klastra.

Przewoźnicy z klastra bonabanco mogą podejmować regularną współpracę na preferowanych kierunkach i zapewnić sobie stały dostęp do pieniędzy na wydatki firmowe. Budowanie długoterminowych relacji pomaga również zapewnić sobie stabilną pozycję na rynku, co jest niezwykle ważne wśród małych i średnich przewoźników.

Partnerstwo dla Jakości - warto dołączyć

Obserwując wzrost zainteresowania programem Partnerstwo dla Jakości w ostatnich tygodniach, jesteśmy przekonani, że już niebawem będziemy mogli mówić o kolejnych osiągnięciach i firmach zadowolonych z tej współpracy.

Wszelkie pytania dotyczące programu Partnerstwo dla Jakości prosimy kierować na adres e-mail brt@bonabanco.com lub telefonicznie

517 373 262 (8:00 – 16:00)

Pełna lista spedycji należących do programu Partnerstwo dla Jakości jest dostępna tutaj.